Muro acull la reunió bianual de caps de Protecció Civil

EL COS COMPTA AMB UN NOU SISTEMA DE COMUNICACIONS (TETRA) QUE PERMET UNA CONNEXIÓ MÉS FIABLE I SEGURA ENTRE ELS EFECTIUS.
Durant la trobada es va informar del nou calendari de cursos de formació per a voluntaris.
Muro va ser aquest dimecres el municipi amfitrió de la trobada bianual de caps de Protecció Civil de tots els municipis de Mallorca.

Durant l’encontre es van tractar temes relacionats amb la seguretat i les actuacions que desenvolupa aquest cos de voluntaris arrel de l’illa. També es va anunciar el calendari de cursos de formació per a voluntaris i l’ús del nou sistema de comunicació: Tetra, que permet una connexió més fiable i segura entre els efectius de Protecció Civil.

Segons el regidor de Seguretat i Policia, Juan José Aguiló, “aquestes trobades són molt productives ja que cada cap de Protecció Civil posa de manifest la situació que es viu al seu municipi i això permet consensuar actuacions conjuntes o complementàries amb els cossos i forces de seguretat de l’Estat com la Guàrdia Civil”.

A l’acte hi van assistir; el director general d’Emergències, Pere Perelló; el batle de Muro, Martí Fornés; així com els caps de Policia Local i de Protecció Civil de Muro i personal tècnic del Servei d’Emergències 112.Bookmark and Share
  • © 2016 Ajuntament de Muro. Reservats tots els drets.
  • Adreça: Plaça Comte d'Empúries, 1 07440 Muro
  • CIF: P0703900A
  • Telèfon: 971860036