Muro obté la bandera blava a les seves platges
La sendera blava a Camí des Comú durant el Lliurament de #BanderaAzul 2018, celebrat el passat 21 de juny a la platja de Son Bauló (Santa Margalida).
Entre els premiats hi ha 44 platges, 20 ports i una empresa d'embarcacions turístiques sostenibles.
La Bandera Blava és un guardó que atorga anualment des de 1987 la Fundació Europea d'Educació Ambiental a les platges i ports que compleixen una sèrie de condicions ambientals i instal·lacions. En el jurat participen a més les Agències de Nacions Unides per al Medi ambient (PNUMA-*UNEP) i per al Turisme (OMT), així com la Federació Internacional de Salvament i Socorrisme (ILSE); l'Agència Europea de Medi ambient (EEA) de la UE; la Unió Europea per a la Conservació de les Costes (EUCC) (Coastal & Marine Union); la Unió Internacional per a la Conservació de la Naturalesa (IUCN); un expert en Educació Ambiental i el Consell Internacional d'Associacions de la Indústria Portuària (ICOMIA).

Els criteris per obtenir la bandera blava es divideixen en quatre àrees fonamentals: Qualitat de les aigües de bany, Informació i Educació ambiental, Gestió ambiental i Seguretat, Serveis i Instal·lacions.


Bookmark and Share
  • © 2016 Ajuntament de Muro. Reservats tots els drets.
  • Adreça: Plaça Comte d'Empúries, 1 07440 Muro
  • CIF: P0703900A
  • Telèfon: 971860036