Segona Edició de Triatló Sprint Platja de Muro
Ahir va tenir lloc la presentació de la Segona Edició de Triatló Sprint Platja de Muro, organitzada per Brokavia.com, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Muro i Unisport Consulting.
A l'acte van acudir Manuel Hernández, director general de Unisport Consulting; Miquel Pericàs, comercial de Viva Hotels; Pepe de Lluna, president de l'Associació Hotelera de Platja de Muro; i Nuria Vadell, representant del departament de màrqueting de Garden Hotels.

L'esdeveniment esportiu, que tindrà lloc el proper 14 d'octubre en Av. del Mar de Platja de Muro, consisteix en una triple prova esportiva que combina 750m de natació, 20km de bicicleta i 5km de carrera.

A més, la carrera està oberta a la participació de qualsevol tipus de persona, indiferentment del seu sexe o de si tenen o no llicència esportiva. Tots aquells que estiguin interessats a participar hauran de realitzar la seva inscripció a través de la pàgina www.elitechip.net fins avui, 11 d'octubre, a les 23:59h.

El preu de les inscripcions per als federats de Triatló és de 20€ + 3€ del lloguer del xip. Pels no federats la tarifa és de 25€.

L'esdeveniment començarà a les 8:00h del matí en l'Av. del Mar, on els participants rebran el seu dorsal i a les 9:30h començarà la competició.

A la pàgina web podran trobar la normativa de participació, que indica, entre altres coses, l'obligació d'usar casc homologat per a les proves de ciclisme o la prohibició de competir amb el tors descobert.

Bookmark and Share
  • © 2016 Ajuntament de Muro. Reservats tots els drets.
  • Adreça: Plaça Comte d'Empúries, 1 07440 Muro
  • CIF: P0703900A
  • Telèfon: 971860036