Vi i Art a Platja de Muro
Aquest matí s'ha presentat a Bodega Butxet una nova edició de VI I ART, una iniciativa impulsada per Platja de Muro que es durà a terme el pròxim 12 d'octubre.
Aquesta iniciativa està enfocada a promoure la desestacionalització de la zona, i per descomptat, el foment de l'art i del vi amb denominació d'origen mallorquí.

A la presentació han assistit Llorenç Perelló, propietari de Bodega Butxet; Joana Maria Serra, gerent de l'Associació Hotelera Platja de Muro; els artistes Magdalena Moranta i Rafel Moreno, convidats a exposar les seves obres a la fira; i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Muro, Miquel Porquer.

L'esdeveniment començarà a les 19'30h i tindrà lloc a la Plaça Edifici Municipal. Els assistents podran gaudir d'un excel·lent tast de vins així com de l'exposició col·lectiva de 7 grans artistes mallorquins. Joana M. Esteva, Agnès Llompart, Jaume Julià, Adolf Gil i Jorge Cabral completaran, al costat de Magdalena Moranta i Rafel Moreno, el cartell artístic d'aquesta fantàstica mostra.

Aquesta estupenda vetllada de vi i art estarà acompanyada de música en directe. Des de l'Associació Hotelera de Platja de Muro i l'Ajuntament de Muro desitgem convidar als hotelers, clients i restauradors de tota la zona nord de Mallorca a compartir amb nosaltres aquesta fantàstica horabaixa.

Bookmark and Share
  • © 2016 Ajuntament de Muro. Reservats tots els drets.
  • Adreça: Plaça Comte d'Empúries, 1 07440 Muro
  • CIF: P0703900A
  • Telèfon: 971860036